Birkebeineren, IF - Seniorfotball

Birkebeineren, IF - Seniorfotball

Knepent bortetap 2-1 mot Åssiden 2 den 19 april

Postet av Birkebeineren, IF - Seniorfotball den 13. Sep 2016
Birkebeineren hadde ikke marginene på sin side.

Åssiden gikk tøft ut og ledet 2-0 etter 12 minutter, da henger vi rett og slett ikke med. Lite fungerer pga for stor avstand mellom leddene, vi løper imellom og hjemmelaget får til det meste. Heldigvis bedrer det seg etter ca. 15 min spilt. Birkebeineren kommer til noen avslutninger og gutta spiller seg inn i kampen. Godt å se at det blir en redusering til 2-1 ved Baldur, samt at vi har et par cornere før pause.

I 2.omg ser det nesten ut som et annet lag er på banen fra start av. Det er en helt annen "guts" og Birkebeineren kommer til mange avslutninger. Vi er veldig uheldig to ganger, da Vegard knaller ballen i stanga fra ca. 20 m etter 55 min, det samme gjør Tobias etter 64 min. Gutta er farlig frempå ved dødballer, og de ofrer nesten alt i duellene. Men til tross for gode kontringer, og bra samspill vil ballen ikke i nettet. Det hadde overhodet ikke vært ufortjent med poeng til oss i kveld.

Kampfakta: Troppen: Marius E S, Doni, Dardan (Sigurd 73 min), Pål Alexander, Marius N, Kenneth (Anders Dahl 75 min), Vegard, Tobias, Even, Simen (Magnus 32 min), Baldur. Ubenyttet Niclas.

1-0 6 min Åssiden, 2-0 12 min Åssiden, 2-1 33 min Baldur (Vegard)

GK: Kenneth, Tobias og Magnus


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline