Birkebeineren, IF - Seniorfotball

Birkebeineren, IF - Seniorfotball

Ny kamp, nye muligheter og nye poeng?

Postet av Birkebeineren, IF - Seniorfotball den 6. Mai 2018


Etter en middels treningsøkt på onsdag fikk gutta klar beskjed om å være konsentrerte og fokuserte på kampen mot Vikersund, men man kan undres om det var nerver eller tøff motstand som førte til litt slurvete spill. Etter 22 minutter sto Martin V klar for å ta frispark og hva er vel bedre enn å lempe ballen fint inn i mål selv og sørge for 1-0 ledelse?

 

Vikersund var farlig frempå med en heading, men Pål varter opp med en strålende reaksjonsredning og fremdeles 1-0. Mange flere muligheter kunne det blitt men når linjedommeren ønsker å flagge mer enn på selveste 17. Mai så blir det med det ene målet før pause.

 

Etter 51. minutter viser Even frem pasningsfoten da han sender en flott ball til Baldur som til slutt gjør alt selv da han vender av forsvarsspillerne og banker kontant inn 2-0 til IBK. Herfra og ut så har IBK stålkontroll og når Nec kriger inn 3-0 i duell med keeper så fastsetter det  sluttresultatet.

5 strake seieren, 3 nye solide poeng og holder nullen for første gang i år, det er rett og slett deilig å være blå og gul!


Tekst og foto:  Mike H0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline