Gratulerer som seriemestere G19 1. div 2015

Postet av IF Birkebeineren - Fotball den 30. Okt 2015Jubelkveld på Årbogen kunstgress onsdag 28.10.2015


Troppen: Sjur, Marius, Jeremie, Dardan, Vegard S, Baldur, Vegard, Tobias, Even, Simen, Kenneth, Henrik, Herman, Mats K, Joakim N, Martin.

Etter en rimelig god høstsesong ble kveldens serieavslutning kronet med seier 4-2 over Haugfoss/ Åmot/ Modum 2. Høstens statistikk viser 7 seiere, 1 uavgjort og 1 tap. Dagens kamp ble nok startet med litt høye skuldre. for vi havner unødvendig under med 0-2. Godt å få en redusering til 1-2 før pause. I garderoben i pausen var alle enige i å fortsette i samme spor som første omgang, for vi styrte jo kampen. 2 omgang er det vi som får en tidlig scoring hvor vi utligner til 2-2, og laget øser på med sjanser utover i omgangen. Når uttellingen endelig kommer og vi tar ledelse 3-2 0g like før slutt setter spikeren i kista til 4-2 blir det jubelscener etter sluttsignalet. En fullt fortjent seier og seriemesterskap måtte feires med pizza i garderoben. Gratulerer alle sammen juniorspillere og guttespillere dere har virkelig stått på!

Kampfakta.

4 min 0-1, 33 min 0-2, 41 min 1-2 Vegard (Simen), 46 min 2-2 Baldur (Vegard), 74 min 3-2 Baldur (Tobias), 84 min 4-2 Tobias (Vegard)

0 Kommentar

Trenerkurs NFF C-lisens på Årbogen i november

Postet av IF Birkebeineren - Fotball den 29. Okt 2015Går du med en trenerspire i magen eller er du allerede trener for dine håpefulle i dag? Da er muligheten her til å skaffe deg ekstra trenerkompetanse.

IBK Fotball har økt trenerkompetanse som et av de viktigste satsningsområdene, og som en del av dette arrangerer vi trenerkurs i NFF C-lisens på Årbogen nå i november. C-lisens-kurset består av 4 delkurs, der 2 delkurs arrangeres før jul og de 2 siste på nyåret.

Dette er datoene for trenerkurs NFF C-lisens delkurs 1 og 2:

Barnefotballkurset (delkurs 1)

Onsdag 11.nov kl.18-21
Lørdag 14.nov kl.10-16
Onsdag 18.nov kl.18-21

Barnefotball - flest mulig med kvalitet (delkurs 2)


Onsdag 25.nov kl.18-21
Lørdag 28.nov kl.10-16
Onsdag 2.des kl.18-21
+ 1 keeperkveld (dato kommer innen oppstart)

Kurset arrangeres i regi av Buskerud Fotballkrets og er åpen for alle klubber i kretsen. Påmelding fra andre klubber skjer direkte til fotballkretsen. Se info på
http://www.fotball.no/Kretser/buskerud/Utdanning/T...

Hvis du er Birkebeiner og ønsker å delta på dette kurset, ta kontakt med:
Anders Kopperud: anders@ibk.no, eller
Arne Marcussen, arne.marcussen@hotmail.no

0 Kommentar

G2001 vinnere av Kretsens Pokal!

Postet av IF Birkebeineren - Fotball den 23. Okt 2015G14: IBK-SLEMMESTAD 4-0:

Det var en spent gjeng som skulle spille sin siste seriekamp på G14 torsdag kveld på Årbogen. Med seier ville nemlig gutta bli seriemestere, og vinne Kretsens Pokal! Laget hadde ikke sluppet inn mål på de siste fem seriekampene, men ville de klare å følge opp når det gjaldt som mest?

Gutta holdt nervene under kontroll og styrte kampen fra A til Å. Med seier 4-0 var det aldri noen tvil om hvor Kretsens Pokal skulle havne. Når Solberg, det eneste laget som kunne frarøve IBK seriemesterskapet, i tillegg tapte så ble det et overlegen seriegull til IBKs fantastiske 2001-lag, fem poeng foran neste lag.

Foran fullsatte tribuner og stormende jubel på Årbogen kunne dermed kaptein Sebastian gå frem og ta i mot pokalen fra fotballkretsens representant etter matchen!

Vi gratulerer igjen trenere, spillere og foreldre med en kjempesesong. 2001 har lenge vært sett på som IBKs mest lovende årgang og det er utrolig morsomt å se at gutta tar stadig nye steg. Vi er stolte av dere!

På kveldens IBK-lag spilte disse guttene:
Kim Waage, Mathias Roa Gran, Krystian Mazurkiewicz, Martin Delbæk, Henrik Vigdal Olsen, Sebastian Høyvik Skjold, Vebjørn Selvli Nordhagen, Arianit Shala, Isak Furubotten Thune, Marius Perry Mathiesen, Herman Skoglund, Herman Magnussen, Sander Laksholm, Necmeddin Han Tuzkaya, Petter Olseth Kortvedt og Andreas Smith Fagerhøi.

Lagets trenere: Frode Laksholm, Svenn Skjold og Magne Krogsund.

En stor takk skal også den alltid like engasjerte foreldregruppa ha!

0 Kommentar

Vel gjennomført cup

Postet av IF Birkebeineren - Fotball den 30. Jun 2015En spent gjeng møter på Årbogen dagen før dagen. Det er IBK MotorForum cup som står for tur. Vi er 6 stykker i styret, hvor kun en av oss har vært med på dette før.

Det er mye som skal på plass: Klargjøring av baner, Rigging av kiosk, sette utemøbler på plass, bære mål, klargjøring av premier, henge opp bannere, ta imot kaker, hente varer, bære varer osv osv.

Jeg vil rette en stor takk til banemannskapet og anleggsansvarlig i Birkebeineren, de sto på og hjalp oss med klargjøringen hele kvelden.

Se bildegalleri fra cupen!

Så kom dagen! For å gjennomføre en vellykket cup, er det viktig med dugnadsånd og frivillighet. Når jeg ser folk gjør dette med et smil rundt munnen blir jeg stolt av å være en del av klubben vår. Så takk til alle foreldre som stilte som parkeringsvakt, kioskvakt bakte kaker mm

Det skulle spilles til sammen 119 kamper fra klokken 08.30 til 17.30. Det var til sammen ti baner det skulle dømmes på samtidig. Takk til de unge flotte dommerne våre og ansvarlig her.

Til slutt vil jeg takke styret, sammen har vi bidratt til at flere hundre barn og voksne har hatt en super dag på vårt flotte idrettsanlegg. Vi har lært mye, noe som gjør at vi kan spisse oss enda bedre frem mot cupen neste år.

Håper jeg har dere med på laget neste år! Leser du dette og ønsker å være med i styret så ta kontakt.

God sommer!

Tove Aasen

0 Kommentar

Barnefotballkvelden 17. juni

Postet av IF Birkebeineren - Fotball den 24. Jun 2015
IBK arrangerer «Barnefotballkvelden» på Årbogen onsdag 17. juni kl. 19-21.

Barnefotballkvelden er en temakveld hvor hovedmålet er å skape en enda bedre barnefotball (6-12 år) i klubben. Dette er en kveld som passer for styret, trenere, lagledere, foreldre og alle som er opptatt av Barnefotballen i klubben!

Leder av Barnefotballkvelden er Arne Marcussen, som foruten å være IBKs A-lagstrener også leder trenerkurs i hele Buskerud i regi av Buskerud Fotballkrets.

Enten du ER trener eller har planer om å BLI trener for et aldersbestemt lag, er dette et ypperlig tidspunkt for å få inspirasjon og kompetanse i forhold til å lede en treningsøkt!

Påmelding gjøres til Arne Marcussen på mail: arne.marcussen@hotmail.no


0 Kommentar

IBK Motorforum Cup 13.-14. juni 2015

Postet av IF Birkebeineren - Fotball den 24. Jun 2015
IBK juniorfotball og Motorforum inviterer til fotballcup for 7er- og 5er-lag den 13.-14. juni 2015.
InvitasjonFacebookside

Fjorårets cup ble avlyst, så i år er vi ekstra motiverte til å lage en skikkelig fotballfest på Årbogen. I år har vi også flyttet cupen tilbake til den tradisjonelle helgen i juni.

Vi har gjennom flere år hatt en meget gledelig utvikling – det er mange som vil delta i cupen vår. Vårt høyeste ønske og sterkeste drivkraft er at du skal være fornøyd, både sportslig og med den service du opplever rundt cupen.
Vi begrenser antall lag i hver pulje for at alle skal få kunne spille likt antall kamper.
Påmeldingsfristen er etter ”først til mølla” prinsippet – innen 8. mai 2015.

Turneringsavgiften er i år kr 980,- pr. lag i 5’er og 7’er.
Påmelding sendes til IBKCup@ibk.no (Oppgi klubb, navn på lag, årsklasse og kontaktinfo)
Påmeldingsfrist: 8. mai 2015, husk innbetaling for endelig påmelding! Kontonummeret er 2200.62.39114.
Ved påmelding innen 24. april er påmeldingsavgiften kr 850,- pr lag.Invitasjon IBK Cup 2015
Besøk cupens Facebookside


0 Kommentar

Fotballskolen 2015, 29.-31. mai

Postet av IF Birkebeineren - Fotball den 24. Jun 2015I samarbeid med vår sponsor Trelleborg arrangerer vi Fotballskole i helgen 29.-31. mai 2015 på Årbogen.

Fotballskolen begynner fredag 29.05 kl. 17:30 og varer til 20:00.
Lørdag 30.05 fra kl. 10:00-15:30. Søndag 31.05 fra kl. 09:00-14:30.

PÅMELDING / BETALING: Påmelding gjøres ved å fylle ut og sende inn skjema på denne siden. Påmeldingen er endelig når innbetalingen er registrert.

NB! Påmeldingsfristen er nå passert. Vennligst ta kontakt med anders@ibk.no for å sette seg på venteliste.


Betaling utføres til konto: 2200.62.30168 (IBK Fotballskole)
NB! Innbetalingen må merkes med navn på deltaker(e). Her kan man også klikke seg inn på en egen deltakerliste, slik at man kan se hvem som er bekreftet påmeldt.

Ved problemer med påmelding, kontakt Anders Kopperud på mail anders@ibk.no eller tlf. 99281276.

PRIS: Deltakeravgiften er kr. 600,- pr. deltaker. Søskenmoderasjon: To deltakere fra samme husstand betaler totalt kr.900,-. Tre deltakere fra samme husstand betaler totalt kr. 1100,-.

DELTAGERNE FÅR:
• Fotball
• T-skjorte
• Ryggsekk
• Lunsj lørdag og søndag
• Frukt og drikke i pausene
• MYE GØY MED FOTBALL
• GODE VENNER

MÅLET MED FOTBALLSKOLEN:
At barn, unge og voksne, gutter og jenter
 skal ha det gøy med fotball
 skal knytte nye og sterkere bånd innenfor IBKs klubbmiljø
 skal ha faglig utbytte av treningene.

Invitasjon i pdf-format
Påmeldingsskjema
Deltakerliste


0 Kommentar

Fin innsats i DrammenCup

Postet av IF Birkebeineren - Fotball den 14. Apr 2015IBK stilte med 3 lag i DrammenCup 2015, og tok med seg 2 pokaler hjem til Årbogen.

Gutter 2002 (bildet) var det eneste av de tre lagene som tok seg til A-sluttspillet, og her hevdet laget seg imponerende godt. I gruppespillet ble det tre strake seire og 8-1 i målforskjell, før Dikemark og så Lommedalen ble slått på vei til semifinalen. Her møtte IBK G2002 Lørenskog, et av Norges beste lag i aldersklassen og med et satsningsnivå som vi i IBK ikke er i nærheten av på noen måter. Gutta fikk seg en fotballeksjon som forhåpentligvis er en inspirasjon til videre fremgang. Også i bronsefinalen ble motstander Korsvoll i tøffeste laget, men det endte med en 4. plass av 32 lag i turneringen, og pokal til laget.

Resultater G2002:
IBK-DBK 4-1 (gruppespill)
IBK-Høvik 3-0 (gruppespill)
IBK-Bækkelaget 1-0 (gruppespill)
IBK-Dikemark 4-0 (8.delsfinale)
IBK-Lommedalen 1-0 (kvartfinale)
IBK-Lørenskog 0-11 (semifinale)
IBK-Korsvoll 0-3 (bronsefinale)

Gutter 2000 deltok i 15-årsklassen og havnet i B-sluttspillet etter 1 seier og 2 tap i gruppespillet. Her ble det først seier mot Ullern 2 i semifinalen, og i finalen ventet Slemmestad. Etter seier 4-3 i finalen ble det jubel og sølvpokal for seieren i B-sluttspillet.

Resultater G2000:
IBK-Asker 0-1 (gruppespill)
IBK-Glassverket 1-0 (gruppespill)
IBK-Sandefjord BK 0-4 (gruppespill)
IBK-Ullern 2 6-5 (semifinale B-sluttspill)
IBK-Slemmestad 4-3 (finale B-sluttspill)

Jenter 2002 spilte i likhet med G2002 9’er-fotball, som er nytt av året i Buskerud Fotballkrets. Det ble 1 seier, 1 uavgjort og 1 tap i gruppespillet, noe som betydde 3. plass i gruppen og dermed B-sluttspill. Her ble det knepne tap mot Haslum og mot Skiold, og dermed en 4. plass i B-sluttspillet.

Resultater J2002:
IBK-Rælingen 1-6 (gruppespill)
IBK-Solberg 3-0 (gruppespill)
IBK-Høybråten og Stovner 1-1 (gruppespill)
IBK-Haslum 0-2 (semifinale B-sluttspill)
IBK-Skiold 3-4 (bronsefinale B-sluttspill)

Vi gratulerer alle lagene med god innsats.

0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline