Vel gjennomført cup

Postet av IF Birkebeineren - Fotball den 30. Jun 2015En spent gjeng møter på Årbogen dagen før dagen. Det er IBK MotorForum cup som står for tur. Vi er 6 stykker i styret, hvor kun en av oss har vært med på dette før.

Det er mye som skal på plass: Klargjøring av baner, Rigging av kiosk, sette utemøbler på plass, bære mål, klargjøring av premier, henge opp bannere, ta imot kaker, hente varer, bære varer osv osv.

Jeg vil rette en stor takk til banemannskapet og anleggsansvarlig i Birkebeineren, de sto på og hjalp oss med klargjøringen hele kvelden.

Se bildegalleri fra cupen!

Så kom dagen! For å gjennomføre en vellykket cup, er det viktig med dugnadsånd og frivillighet. Når jeg ser folk gjør dette med et smil rundt munnen blir jeg stolt av å være en del av klubben vår. Så takk til alle foreldre som stilte som parkeringsvakt, kioskvakt bakte kaker mm

Det skulle spilles til sammen 119 kamper fra klokken 08.30 til 17.30. Det var til sammen ti baner det skulle dømmes på samtidig. Takk til de unge flotte dommerne våre og ansvarlig her.

Til slutt vil jeg takke styret, sammen har vi bidratt til at flere hundre barn og voksne har hatt en super dag på vårt flotte idrettsanlegg. Vi har lært mye, noe som gjør at vi kan spisse oss enda bedre frem mot cupen neste år.

Håper jeg har dere med på laget neste år! Leser du dette og ønsker å være med i styret så ta kontakt.

God sommer!

Tove Aasen

0 Kommentar

IBK Motorforum Cup 13.-14. juni 2015

Postet av IF Birkebeineren - Fotball den 24. Jun 2015
IBK juniorfotball og Motorforum inviterer til fotballcup for 7er- og 5er-lag den 13.-14. juni 2015.
InvitasjonFacebookside

Fjorårets cup ble avlyst, så i år er vi ekstra motiverte til å lage en skikkelig fotballfest på Årbogen. I år har vi også flyttet cupen tilbake til den tradisjonelle helgen i juni.

Vi har gjennom flere år hatt en meget gledelig utvikling – det er mange som vil delta i cupen vår. Vårt høyeste ønske og sterkeste drivkraft er at du skal være fornøyd, både sportslig og med den service du opplever rundt cupen.
Vi begrenser antall lag i hver pulje for at alle skal få kunne spille likt antall kamper.
Påmeldingsfristen er etter ”først til mølla” prinsippet – innen 8. mai 2015.

Turneringsavgiften er i år kr 980,- pr. lag i 5’er og 7’er.
Påmelding sendes til IBKCup@ibk.no (Oppgi klubb, navn på lag, årsklasse og kontaktinfo)
Påmeldingsfrist: 8. mai 2015, husk innbetaling for endelig påmelding! Kontonummeret er 2200.62.39114.
Ved påmelding innen 24. april er påmeldingsavgiften kr 850,- pr lag.Invitasjon IBK Cup 2015
Besøk cupens Facebookside


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline