Lite stemte for Birkebeineren mot Konnerud

Postet av Birkebeineren, IF - Seniorfotball den 20. Mai 2016

Det ble tap 0-3 i kveldens oppgjør på Årbogen

Etter flere kamper mot antatt god motstand hadde nok flere et håp om hjemmeseier i dette fredagsoppgjøret. Konnerud er effektive og gjør 0-1 i sitt første angrep. En skikkelig kalddusj for Birkebeineren, som hadde åpnet positivt. Mulig at helikoptrene som sirklet over området tok vekk fokus, for vi var svake i duellspillet, og det var heller ikke noe samlet press når det ble forsøkt å stå høyere i banen. Vi får i denne matchen uvanlig god tid til å starte spillet bakfra, men initiativ fremover er ikke gode nok. Pasningene er heller ikke nøyaktige nok. Egentlig en like sjansefattig 1 omgang av begge lag, hvor bortelaget har den desidert største like før pause.

Håpet om å snu kampen var absolutt tilstede etter pausen. Vegard har to gode avslutninger hvorav den ene smeller i tverrliggeren, nær utlikning som sannsynligvis hadde gitt en vitamininnsprøytning. I stedet er det motstanderen som øker til 0-2 etter corner, og noe før slutt blir det 0-3. Alt i alt gjør vi sesongens dårligste kamp, synd for her var poengmuligheten stor. Vi har riktignok noen spillere ute sammenlignet med forrige kamp, men det forklarer ikke alt, for vi taper fortjent. Ta lærdom av kampen, og glem den så fort som mulig.

Kampfakta.

Troppen: Marius Enger Sæthre, Marius Selvli Nordhagen (Sigurd Tveiten 71 min), Pål Aleksander Marcussen, Doni Avdimetaj, Even Hansen, Dardan Krasniqi, Vegard Bratterud Jordan (Simen Eknes Løsengen 69 min), Said Mohamed Sharif (Sander Laksholm 58 min), Sebastian Høyvik Skjold, Baldur Gunnarson, Kenneth Alexander Dahl (Niclas Dinga 84 min)

Ubenyttet: Sjur Sveia Krossen

0-1 5 min, 0-2 68 min, 0-3 85 min.

Gult kort: Doni Avdimetaj 42 min.