Ny storseier på Geilo

Postet av Birkebeineren, IF - Seniorfotball den 29. Apr 2018


Etter en lang tur til Geilo, var det deilig for alle på bussen å komme seg ut av bussen og få strekt litt på beina. Når vi ankom var det noe sol, men mye skyer og kjølig vind, men ble fort til strålende blå himmel og varm temperatur!

 Men det varmet ikke bedre enn det som skjedde på banen, Andreas fyrte avgårde et langskudd og sørget for 1-0, før Baldur fikk kranglet inn 2-0 etter lekker assist fra Martin V.

 Etter 18 minutter reduserte Geilo/HFK2 til stor frustrasjon hos trener/keeper Pål da vi hadde hatt strålende kontroll på kampen frem til da. Andreas ønsket flere mål og kranglet i en duell inn 3-1 før Dardan banket inn 4-1 etter 46 minutter.

 Etter en strålende 1. omgang fulgte en dominerende 2. omgang. 3 minutter ut og Baldur legger på til 5-1, før Martin melder seg på og sørger for 6-1. Det ble aldri de store farlighetene fra Geilo, men fikk 1 stor sjanse etter som ikke ble utnyttet og da ønsket både Jonas og Even å være med på moroa og fastsatte sluttresultatet til 8-1.

Med perfekt vær og perfekt resultat, ble det til slutt en strålende tur for IBK, med 3 nye poeng og full pott etter 4 spilte kamper!


Tekst og foto: Mike H
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline