Å havne under 1 og 2-0 - er det det som skal til?

Postet av Birkebeineren, IF - Seniorfotball den 15. Apr 2018

Kanskje det er dette som blir vårt kjennetegn gjennom sesongen, og kanskje det er dette som må til for å våkne underveis i kampen?

Å ikke bli for gode til sinns er en vanskelig ting å mestre, og det så ut som mandagens 8-2 seier gjorde at de første 20 minuttene måtte brukes for at realiteten skulle slå inn. Etter kun 7 minutter var vi allerede under med 2 mål, og lagde en tung inngang mot andre omgang, selv om vi hadde spilt bra i 25 minutter.

 Som i andre omgang mot Austad, så skulle dette bli vår - og kun vår omgang. Baldur reduserte med et plassert skudd, før Andreas sørget for utligning etter 51 minutter. 

Herifra og utover virket det som om Åmot hadde mer lyst til å sikre 1 poeng hjem, men Baldur var lysten på 3 poeng, og snappet ballen foran keeper og trillet den enkelt inn til 3-2. Etter 66 minutter var Martin V våken, da han luktet et farlig tilbakespill, snappet opp den ballen og enkelt scoret 4-2.

Full pott etter 2 kamper, gnistrende spill i begge andre omganger og masse mål -  dette kan bare bli enda mer spennende utover sesongen!

tekst og foto: Mike H

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline