Årets første seriekamp - nye signeringer som var klare til å bidra fra aller første stund.

Postet av Birkebeineren, IF - Seniorfotball den 11. Apr 2018

Etter bra trykk og mange bra sjanser fra henholdsvis Dardan og Martin Vesterlund klarte Austad mot spillets gang å score 0-1 etter 21 minutter. I fjor kunne man til tider bli satt ut av at motstanderlaget gikk opp i ledelsen etter at man selv hadde hatt trykket, men våre nysigneringer ville vise at det ikke er lett å komme til Årbogen i år! Simen Moen la en god 45 graders pasning tilbake til Andreas Strømme som enkelt satte ballen i mål, før Martin Vesterlund skulle sende IBK i føringen med et volleyskudd og 2-1!

Kalddusj på overtid sørget for 2-2 til pause.

Etter pause var det ingen tvil om hvilket lag som ville mest, etter bare 1 minutt spilt av andre omgang så Martin V sitt snitt til å sende IBK i 3-2 ledelse etter innlegg av Simen M. Baldur ønsket ikke å være noe dårligere da han med et plassert skudd fra kant økte til 4-2.

Martin V var i det virkelige slaget denne kampen og puttet like så godt 2 nye mål, før Simen M og Baldur setter inn hvert sitt mål og fastsetter resultatet til hele 8-2 i seriepremieren!

Fredag 13. April er det duket for ny kamp på Årbogen da Åmot kommer på besøk.

Tekst og foto: Mike H