Baldur med 4 nye mål

Postet av Birkebeineren, IF - Seniorfotball den 22. Okt 2017

IBK gjestet Geilo lørdag til en vanskelig bortekamp på et krevende underlag.  Vinteren har allerede vært på visitt i øvre Hallingdal, og med regn og sludd natt til lørdag og temperaturen nær 0, var det en glatt kunstgressbane som var arena for seriekampen mellom Geilo/HFK2 og IBK.

Førsteomgangen var jevn, og begge lag trengte tydelig å tilpasse pasningskvaliteten til underlaget da veldig mange angrep endte til kast eller utspill fra mål pga farten ballen fikk i stussen.  Det sto 0-0 til pause.

I pausen ga Pål beskjed om at han ville se mer direkte og enklere pasninsspill, noe spillerne viste mer og mer av utover i kampen. Laget vartet opp med angrepsspill som virkelig varmet de tilreisende IBK-tilhengerne i det kalde været.

Det kunne jubles for 4 flotte, nesten identiske IBK-angrep, med fine kombinasjoner på midtbanen, frispilling etter dobling på kant av backer, harde, gode innlegg i feltet og Baldur som kontant setter ballen i mål - en gang etter innlegg fra høyre og tre etter innlegg fra venstre.  Vakkert!

Geilo fant også veien til nettmaskene en gang, så sluttresultatet ble 1-4.

Med seieren passerte IBK Geilo på tabellen, og ligger på 6.plass før siste serierunde.  Baldur med sine 26 mål, er tre mål bak toppscoreren i 5.div.

Vi håper at mange tar turen til Årbogen for å få med seg siste seriekamp for sesongen, mot Haugfoss,  lørdag 28.10 kl. 13.00!