Uavgjort borte mot Holeværingen

Postet av Birkebeineren, IF - Seniorfotball den 8. Aug 2017


IBK startet kampen friskt mot opprykkskandidat Holeværingen, som ikke hadde avgitt poeng på eget gress i vårsesongen. Våre kjappe og lette spillere mestret det våte underlaget godt, og vartet opp med mange fine kombinasjoner og godt spill i starten av kampen.  

Etter 12 min vant Sander ballen og spilte Sigurd fri på kanten.  Han slår et godt innlegg til Henrik, som går opp og header ballen hardt og velplassert til 1-0-ledelse.  Et glimrende angrep!  Laget fortsetter å presse høyt, og når Dardan stresser Holeværingens forsvarere til å feile på et tilbakespill, og vinner duellen om å nå ballen først, står det 2-0 til IBK etter 17 min.  

IBK fortsetter å presse Holeværingen til balltap og feilpasninger, og Baldur skaper stadig problemer for motstanderens forsvarsspillere.  Etter et glimrende gjennomspill til Baldur setter han også ballen forbi keeper og i mål, men målet annulleres dessverre etter (en muligens feilaktig) offsideavblåsning...

I andre halvdel av 1.omgang jevner kampen seg mer ut, men Håvard, Marius, Even og Sander er tøffe i duellene og har stort sett kontroll på de framspillene som kommer, i samarbeid med Sjur.  Lagene går til pause med 2-0-ledelse til IBK, noe som tidligere har vist seg å være en vanskelig ledelse å holde på for laget.

Vi på sidelinja blir derfor usikre på utfallet av kampen når Holeværingen reduserer allerede etter 2 min av andreomgangen, og tar føringen i spillet og presser IBK høyere og tøffere enn i 1.omgang.  

IBK henger ikke helt sammen som lag, men hver og en spiller viser en enorm innsats og vilje i duellene, og greier å holde unna helt til det gjenstår 5 min.  Da glipper det på besluttsomhet i feltet og konsentrasjon i markeringen på et godt slått frispark, som en Holeværingenspiller får en lang tå på, og utlikner til 2-2.

Irriterte IBK-spillere kjemper seg inn i kampen igjen, og spiller seg til flere store sjanser de siste 5 min, og var svært nær seieren da Baldur rundet 3 motspillere og keeper, men ballen ble stoppet på akrobatisk vis på vei mot det vi trodde var tomt mål......

Spillerne var skuffet over ikke å få med 3 poeng, men må være fornøyd med det ene poenget og stolte av gjennomføringen av kampen.  Tidvis spiller IBK ut et av de sterkeste lagene i avdelingen, og står imot et lag som ikke har avgitt poeng på hjemmebane inntil IBK kom på besøk.  Vi gratulerer, og gleder oss til resten av høstsesongen!0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline