Baldur med 50 kamper gledet mest

Postet av Birkebeineren, IF - Seniorfotball den 3. Mai 2017

Strålende sol og god temperatur var med på å sette en fantastisk ramme rundt dagens kamp på Årbogen. Men den fantastiske rammen til tross, virket tankene å være et helt annet sted etter 5 spilte minutter da en dårlig klarering ble omgjort til et meget godt skudd og dessverre for de blå 0-1. De første minuttene bar preg av et Stoppen lag som var fornøyde så langt med ledelse, men Birkebeineren kjempet seg inn igjen i kampen og hadde en god mulighet ved Henrik, men det ble mer forsvarsjobb enn angrepsfotball og 0-1 sto seg til pause.

Sidebytte og mer trykk var det som preget 2. omgang og der IBK manglet på angrepsfotballen i første omgang, var andre omgang en klar forbedring og Baldur var uheldig som ikke omsatte innlegget fra Henrik til mål. Heller ikke minutter senere ville det seg innenfor 16 meteren for jubilanten.

Der IBK dessverre slurvet og uheldige, var Stoppen stikk motsatt og omsatte en svak tversoverpasning til 0-2. 0-3 kom etter godt spill fra Stoppen og fastsatte sluttresultatet. Flere fra IBK ville gjerne pynte på resultatet, men dessverre for både Henrik, Casper og Håvard så var keeperen dessverre på plass og målet for lite.

Et skuffende tap til tross ble Baldur gratulert med blomster og applaus fra IBK og de fremmøtte for sine 50 kamper på A-laget og herlige prestasjoner. IBK gleder seg til flere spennende kamper med Baldur på laget. Et aldri så lite gratulerer med dagen er på sin plass for jubilanten!

Tekst og foto: Mike H