Sesongens første seier mot Huringen

Postet av Birkebeineren, IF - Seniorfotball den 7. Apr 2017

I motsetning til forrige kamp med regn og kaldt vær, var dagens kamp mot Huringen det stikk motsatte med sol og varmegrader. Er det i dag sesongens første seier skulle komme?

Men slik lå det ikke an til i første omgang. Kompakt forsvarsspill fra begge lag og upresise pasninger preget den første omgangen og det hele toppet seg da Huringen tok ledelsen 0-1 etter det som kan betegnes som en underlig dommeravgjørelse. Frisparket ble slått mot lengste stolpe, Sjur redder men klarer ikke holde ballen og på returen er en Huring og scorer.

2. omgang sparkes i gang og etter ca 10 minutters spill virker det ikke som om pausen gjorde IBK noe godt da en smart plassert Huringen spiller stiger til værs på corner og stanger inn 0-2.

Man kunne undre seg på tribunen om dette igjen skulle ende med enda et blytungt tap på Årbogen, men det fine med fotball er at alt kan snu og det hurtig! For det skulle ikke mer til enn 20 minutter og litt flaks at Marius V. satte inn reduseringen. Ikke lenge etter var Marius V. nok en gang framme etter et smart slått innlegg av Henrik, prøvde å få kontroll på ballen før han endelig fikk headet inn 2-2.

Med skremmeskudd fra Dardan skalv nok flere spillere fra Huringen og da Herman satte inn 3-2 så var comebacket et faktum! Mer morro skulle det også bli da Marius V. rundet keeper og bestemt løp inn 4-2, punkterte kampen og sikret seg med det banens beste spiller.


Tekst og foto: Mike H0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline